Foto de Sylvain Cambreling
Temporada OBC

SYLVAIN CAMBRELING DIRIGEIX LA SIMFONIA FANTÀSTICA

  • Dates 16, 17 i 18 de novembre 2018
  • Preu entrades 10€/33€/43€/58€
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Temporada OBC

Inclòs als abonaments

Sylvain Cambreling, que ve de dirigir les grans pàgines simfòniques de Messiaen, ens proposa un programa amb obres contrastades però alhora amb un lligam clar: neixen de la sinceritat dels seus autors.

Berlioz, amb la fogositat i l’energia pròpies de la joventut, va plantejar la Fantàstica com a “episodis de la vida d’un artista”, una obra revolucionària i espectacular.
Aquest compositor francès va ser un pioner en el desenvolupament del poema simfònic i, sobretot, en el tractament de l’orquestra, de la qual va extreure recursos i colors impensables fins al moment. Beethoven es va presentar a Viena com a pianista i compositor i, un cop guanyada la reputació en ambdues especialitats, va començar a escriure el que de veritat volia: l’estrena del Concert núm. 4 va sorprendre tothom i també va significar l’última aparició pública de Beethoven com a solista. Obre el programa la “meditació simfònica” de Messiaen, una de les seves primeres obres per a orquestra, que transforma en música el seu pensament místic.

MESSIAEN: Les offrandes oubliées
BEETHOVEN: Concert per a piano i orquestra núm. 4 en Sol major,op. 58
BERLIOZ: Simfonia fantàstica, op.14

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)
Sylvain Cambreling
, director
Garrick Ohlsson, piano

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.