Temporada OBC

MOZART, DE LA JOVENTUT A LA MADURESA

Über Bach

Escolta’l a Spotify
  • Dates 13, 14 i 15 d'abril 2018
  • Preu entrades 10€ / 32€ / 42€ / 56€
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Temporada OBC

Ja sabem que Bach és Bach i que en ple segle XXI segueix inspirant els músics i segueix encantant el públic. L’OBC posa als faristols una obra nova amarada de l’esperit “bacchià” i un dels concerts per a piano més populars de Mozart.

Quan Mozart va deixar de ser un nen prodigi i va començar a ser un jove amb gran talent, va buscar feina arreu d’Europa, però no va trobar res prou sucós per poder deixar Salzburg. Entre les obres que va compondre en aquest període destaca la Simfonia 25, escrita als 17 anys, plena de gràcia i energia juvenil. Deu anys més tard, ja instal·lat a Viena i havent aconseguit nombrosos èxits, va compondre el Concert per a piano núm. 19, que combina a la perfecció elegància i virtuosisme. Arash Safaian va néixer a Teheran, però resideix a Alemanya, on s’ha deixat abduir pel món de Bach i on ha compost cinc obres «a la manera de Bach» amb un llenguatge modern i encantador.

MOZART: Simfonia núm. 25, KV 183, en Sol menor
MOZART: Concert per a piano i orquestra núm. 23, KV.488, en La major
SAFAIAN: Über Bach. Cinc concerts per a clave, vibràfon i orquestra de corda. Primera audició de l'OBC

Willi Zimmermann, concertino-director
Sebastian Knauer, piano
Pascal Schumacher, vibràfon

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.