Enrere

L'Auditori i El Cor Canta treballen en un nou concert participatiu amb l’OBC

Aleix Palau
L'Auditori i El Cor Canta treballen en un nou concert participatiu amb l’OBC

El programa Canta amb l'OBC, que ha durat dos anys i que formava part del projecte EO-LAB de la Unió Europea, no se celebrarà.
L'Auditori i El Cor Canta treballen en un projecte per a la propera temporada amb la voluntat de seguir oferint un concert participatiu dintre de la temporada artística de l'OBC que permeti a diferents col·lectius compartir escenari amb l’Orquestra.

Per tal de centrar els esforços en aquesta nova proposta i degut a que el projecte europeu EO-LAB de la Unió Europea que l’emparava no ha tingut continuïtat, els concerts de Canta amb l'OBC programats per a la present temporada 2019-20, finalment no es realitzaran.

Aquesta iniciativa va permetre que durant dues temporades, més de 700 cantaires s'unissin a l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i ha deixat com a llegat la creació de l’associació El Cor Canta, impulsada per un grup de participants de Canta amb l’OBC.

Recollint aquest llegat i l’esperit d’aquests concerts L’Auditori, juntament amb El Cor Canta, està reformulant la proposta i treballa en el disseny d’un nou projecte que tingui sentit dins la temporada artística de l’OBC i que inclogui diversos col·lectius.


Sobre El Cor Canta
El Cor Canta és una associació coral creada el juliol del 2018 promoguda per un grup de cantants amateurs sorgits de les dues edicions del projecte Canta amb l’OBC.

L'entitat, amb Elisenda Carrasco com a directora artística i Eva Martínez i Jordi Lluch com a directors musicals, té com a objectiu general adquirir la formació musical necessària que permeti al grup consolidar-se com una coral estable i situar-se com un dels cors referents del panorama musical català.

La seva propera actuació a L'Auditori serà el 9 de febrer de 2020 interpretant el Glòria d'Albert Guinovart, i amb l’estrena d’obres de Gerard Pérez i Àngel López inspirats amb poemes de Maragall i Salvat-Papasseit.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.