Enrere

L'Auditori ha estrenat el documental Mosaico de Sonidos

Lisi Andrés
L'Auditori ha estrenat el documental Mosaico de Sonidos

El projecte va permetre a l'OBC compartir escenari amb persones amb discapacitat intel·lectual. El documental es va projectar de manera gratuïta dijous 7 de juny a les 19h a la Sala 2 de L'Auditori.

L’OBC va ser una de les 14 orquestres de tot l'Estat participants a Mosaico de Sonidos i va estrenar La flor más grande del mundo d’Emilio Aragón el febrer del 2017, dirigida per Kazushi Ono i amb la col·laboració en la composició i la interpretació de persones amb discapacitat intel·lectual. Amb la finalitat d’implicar-les en el procés creatiu, van realitzar microcomposicions al voltant d’aquesta obra que es van sumar a la partitura original, donant com a resultat un veritable i únic mosaic de sons.

Tot el projecte (des de la posada en marxa, els tallers, els assajos i els concerts) s’ha transformat en aquest documental que hem estrenat a L'Auditori que demostra un cop més que la música és una eina de desenvolupament personal i, a la vegada, d’inclusió social.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.