Foto de Pinchas Steinberg
Temporada OBC

LA SIMFONIA TRÀGICA DE MAHLER

AMB PINCHAS STEINBERG

  • Dates 18, 19 i 20 de gener 2019
  • Preu entrades 10€/33€/43€/58€
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Temporada OBC

La Sisena de Mahler és un dels monuments simfònics més impressionants de tots els temps. Tal com va assegurar l’autor, “aquesta obra planteja un enigma, i la solució només la trobaran les generacions posteriors”.

És una obra gegantina, intensa, dramàtica, conduïda per la idea inefable del destí, però també per la felicitat familiar que Mahler vivia en aquella època, amb temes musicals dedicats a la seva esposa Alma i a les seves filles. Alma va dir que la Sisena era “la més absolutament personal de les seves obres” i, efectivament, en aquesta simfonia Mahler va transformar en música tot el seu món interior, es va despullar del tot per fer-nos partícips de la seva visió de l’amor, de l’èxit, del fracàs, de la joia i de la mort. Va treballar-hi durant dos anys i finalment, esgotat, va escriure a un amic: “La Sisena està acabada. Jo, també”. Pinchas Steinberg, un dels directors més prestigiosos del moment, torna al podi de l’OBC per dirigir Mahler després de l’èxit de la Cinquena que ens va oferir el gener de 2016.

MAHLER: Simfonia núm. 6 en La menor, “Tràgica”

Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC)
Pinchas Steinberg
, director

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.