Foto de l'Ensemble Intercontemporain
Temporada OBC

LA QUARTA DE MAHLER

OBC + Ensemble Intercontemporain / Parra: Inscape

Escolta’l a Spotify
  • Dates 19 i 20 de maig 2018
  • Preu entrades 10€ / 32€ / 42€ / 56€
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Durada aprox. 1h30m
  • Cicle Temporada OBC

La primera simfonia de Mahler que es va interpretar a Barcelona (dirigia Pau Casals, el 1924) i la primera de la història que inclou una única veu solista al costat de l’orquestra. I uns convidats de luxe per a una nova obra d’Héctor Parra.

L’Ensemble Intercontemporaine de París és el grup de música contemporània més important del món. Acaba de celebrar el 40è aniversari i ens visita per unir-se a l’OBC i interpretar una obra del barceloní Héctor Parra. Mahler va quedar corprès per la poesia del recull de cançons antigues Des Knaben Wunderhorn (El corn màgic del xicot). Durant 20 anys va estar treballant diferents fragments d’aquest llibre i els va convertir en cançons i en obres simfòniques. Kazushi Ono té la voluntat –ja iniciada l’any passat– de programar totes les obres de Mahler escrites al voltant d’aquest món “Wunderhorn”, i ara ens n’ofereix la Simfonia núm. 4.

PARRA: Inscape, pour Ensemble et orchestra avec électronique (2017-2018). Obra co-encàrrec OBC, ONL, IRCAM, Ensemble Intercontemporain, Gürzenich-Orchester Köln. Estrena absoluta

MAHLER: Simfonia núm. 4, en Sol major

Kazushi Ono, director
Michaela Kaune, soprano
Ensemble Intercontemporain
Thomas Goepfer/ IRCAM-Centre Pompidou

Amb la col·laboració de

  • Fundació Banc Sabadell

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.