Enrere

Kazushi Ono

Director titular


Kazushi Ono

Biografia

· Director titular de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya
· Director Musical de la Tokyo Metropolitan Symphony Orchestra
· Assessor Artístic del New National Theatre Tokyo

Considerat un dels directors més brillants de la seva generació, Kazushi Ono ha estat descrit pel prestigiós diari francès Le Figaro com «una de les ments musicals més fascinants de la nostra era». La seva extraordinària capacitat com a director l’ha portat a ser convidat per cèlebres formacions de tot el món: la BBC, les orquestres de Birmingham, Boston, Mont-real i Londres, la Ràdio de Viena, la Leipzig Gewandhaus, La Monnaie i les filharmòniques d’Israel, d’Oslo i de Radio France, entre d’altres. També ha dirigit òperes a teatres tan importants com la Metropolitan Opera de Nova York, La Scala de Milà, la Bayerische Staatsoper, la Deutsche Staatsoper de Berlín o l’Òpera de París.

Del 2008 al 2017 va ser director titular de l'Òpera Nacional de Lió i ha estat recentment guardonat pel Ministeri de Cultura francès com a Oficial de les Arts i de les Lletres, títol que se suma al prestigiós Asahi Prize que va rebre el gener del 2015.

La seva manera de fer als assaigs transmet sinceritat, receptivitat i molta calma. Als concerts s’entrega totalment a una recerca mística del fet musical que depassa les simples lectures racionals.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.