Cancel·lat
Festival Emergents Barcelona

JONC PRESENTA EVGENY KONNOV I CARLES CHORDÀ

Play vídeo
  • Dates 13 de març 2020
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Festival Emergents Barcelona

Aquest concert queda cancel·lat en compliment de les indicacions de seguretat marcades per la Generalitat de Catalunya. Més informació >>

La JONC i L'Auditori presenten en el marc del festival Emergents els joves solistes Evgeny Konnov, pianista guanyador del Concurs Internacional de Música Maria Canals, i el trompista Carles Chordà.

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya no és només una orquestra de formació per a joves músics, sinó que representa un projecte de primer nivell artístic. Sota la direcció de Manel Valdivieso, la JONC tornarà a ser un dels puntals del Festival Emergents Barcelona. En el seu concert, la JONC convida dos joves músics a fer el seu debut com a solistes a L’Auditori. El pianista rus Evgeny Konnov, el darrer guanyador del Concurs Internacional de Música Maria Canals, interpretarà el Concert per a piano i orquestra núm. 1 en Si bemoll menor, op. 23 de Txaikovski.
El segon solista que acompanyarà la JONC prové de la tria que fan els seus membres i antics membres de músics que han passat per l’orquestra. En aquesta ocasió serà el trompista Carles Chordà el qual, amb només vint-i-cinc anys, ja és membre de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu. Chordà interpretarà el Concert per a trompa i orquestra en Si bemoll major, op. 91, del compositor rus Reinhold Glière. L’obra pren com a model el Concert per a violí i orquestra de Piotr Ilitx Txaikovski. Sobre aquesta base, Glière explota les possibilitats tècniques i expressives de la trompa per crear una peça plena de l’èpica i la grandiositat del simfonisme rus.

R. GLIÈRE: Concert per a trompa i orquestra en Si bemoll major, op. 91
TXAIKOVSKI: Concert per a piano i orquestra núm. 1 en Si bemoll menor, op. 23

JONC
Carles Chordà Sanz, trompa
Evgeny Konnov, piano
Manel Valdivieso, direcció

Amb la col·laboració de

  • Concurs Internacional Maria Canals

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.