Música de Cambra

EMMANUEL PAHUD & ERIC LE SAGE

  • Dates 14 de gener 2019
  • Sala Sala 2 Oriol Martorell
  • Cicle Música de Cambra

ENTRADES EXHAURIDES

Pahud, solista de l’Orquestra Filharmònica de Berlín i considerat com un dels millors flautistes del món, torna a la Temporada de Cambra acompanyat del seu pianista predilecte, el magnífic Éric Le Sage.

El 16 de desembre de 2014 L’Auditori presentava per primera vegada a Barcelona el fenomen mundial de la flauta Emmanuel Pahud. El concert es va convertir en un autèntic esdeveniment musical a la ciutat i va deixar extasiat tant al públic com a la crítica. Pahud, solista de l’Orquestra Filharmònica de Berlín i considerat com un dels millors flautistes del món, torna a la Temporada de Cambra acompanyat del seu pianista predilecte, el magnífic Éric Le Sage, amb un repertori basat en la tradició del romanticisme germànic. El duo ens proposa l’alegre i somniadora Sonata K.296 de Mozart, arranjada per a flauta pel mateix Pahud; les Variacions sobre «Trockne Blumen» (Flors seques) del cicle La bella molinera, en les quals Franz Schubert utilitzà aquesta cançó per crear una obra delicada i d’una gran complexitat tècnica; les famoses Fantasiestücke de Robert Schumann, que contenen tota la màgia i el misteri del món interior del compositor en tres peces d’un romanticisme dolç i intens; i l’ambiciosa Sonata per a violí en Fa major de Mendelssohn, publicada l’any 1953, després que el violinista Yehudi Menuhin en completés el primer moviment, que Mendelssohn havia deixat inacabat.

MOZART: Sonata per a flauta en Do major, K.296 (orig. violí, arr. E. Pahud)
SCHUBERT: Variacions en Mi menor, D.802, «Flors seques» | Schumann: Fantasiestücke, op. 73 (orig. clarinet, violí o violoncel, arr. E. Pahud)
MENDELSSOHN: Sonata en Fa major (orig. violí, arr. E. Pahud)

Emmanuel Pahud, flauta
Éric Le Sage, piano

Concerts relacionats

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.