Enrere

El concert de l'OBC a la platja arriba a la seva 5a edició i es consolida com una de les cites musicals ineludibles de l'estiu a Barcelona

El concert de l'OBC a la platja arriba a la seva 5a edició i es consolida com una de les cites musicals ineludibles de l'estiu a Barcelona

L'OBC revalida el seu èxit amb més de 14.000 persones gaudint de la música clàssica a la platja de Sant Sebastià.
Álvaro Albiach ha dirigit el concert d'aquest any amb fragments de grans obres simfòniques de Bernstein, Txaikovski, Delibes, Britten i Manuel de Falla, entre d'altres.

FOTOGRAFIES DEL CONCERT D'AVUI, AQUÍ!
Acabades de sortir del forn!
Descarrega't una selecció de fotografies del concert de l’OBC a la platja 2018:
© May Zircus

MATERIALS DE PREMSA
Per descarregar el programa de mà, fes clic aquí

El concert de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya a la platja ha arribat aquest any a la seva cinquena edició i s’ha consolidat com la gran cita simfònica de l’estiu a Barcelona.

Música clàssica per a tots els públics
L'OBC revalida el seu èxit amb més de 14.000 persones gaudint de la música clàssica a la platja de Sant Sebastià. Famílies i amics, turistes i locals; gent de totes les edats s'ha acostat a la Barceloneta i ha omplert la sorra per gaudir del tradicional concert simfònic al costat del mar.

Álvaro Albiach ha estat el director convidat d’aquest any i encarregat de dirigir el concert que ha inclòs fragments de grans obres simfòniques de Bernstein, Txaikovski, Britten, Delibes i Manuel de Falla, entre d'altres. Però també hi ha hagut temps per les sorpreses amb la interpretació dels bisos Camperola de Toldrà, Danzón, núm. 2 de Márquez Navarro i el Mambo de West Side Story com a cloenda final.

Albiach s’ha dirigit al públic: “És molt emocionant ser avui aquí com a director convidat i rebre la vostra càlida acollida” i ha recordat que “l’hàbitat natural de l’Orquestra és L’Auditori i cal anar-hi més”.

La gent que no hagi pogut venir avui a la platja o que vulgui tornar a viure el concert podrà fer-ho gràcies a la retransmissió televisiva. El concert s'emetrà en diferit pel Canal 33 el proper divendres 6 de juliol a les 22h.

West Side Story
Aquesta no és l'última cita de la temporada amb l'OBC. Encara hi ha una altra oportunitat d’escoltar-la en directe els dies 18 i 19 de juliol amb la reposició de West Side Story -projecció de la pel·lícula i música en directe- que va exhaurir totes les entrades als concerts del passat mes de gener.

OBCPOPS
El concert a la platja s'inclou dins el nou cicle OBCPOPS que ofereix propostes simfòniques dirigides a tots els públics per gaudir de la música clàssica sense complexos. OBCPOPS combina els concerts al carrer amb propostes populars com la música de cinema i musicals i noves fusions com la col·laboració amb el pianista de jazz Brad Mehldau.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.