Música Antiga

BEETHOVEN: SIMFONIES 1, 2, 4

JORDI SAVALL - EL SO ORIGINAL

  • Dates 7 de juny 2019
  • Sala Sala 1 Pau Casals
  • Cicle Música Antiga

Jordi Savall i Le Concert des Nations ens proposen, per commemorar els 250 anys del naixement de Beethoven, aquest primer concert dels quatre que es presentaran entre el 2019 i 2020 de les nou simfonies beethovenianes.

L’any 1994, Jordi Savall va enregistrar la Tercera Simfonia, coneguda com a Eroica (un àlbum reeditat el 2016 per Alia Vox). Després d’aquesta versió de gran color i dramatisme, considerada una de les interpretacions més belles que s’han realitzat amb instruments d’època, Beethoven ha quedat absent de la discografia del mestre català. Aquest concert es tracta, doncs, d’un esdeveniment únic per escoltar de forma pionera el redescobriment del romanticisme que ret homenatge a la «revolució» beethoveniana amb aquest primer concert de les nou simfonies que es presentaran en quatre concerts durant 2019 i 2020. Una interpretació basada en la recuperació històrica, el tempo i el discurs musical de Beethoven, que Jordi Savall i Le Concert des Nations ens proposen, per commemorar els 250 anys del naixement d’un dels genis més extraordinaris de la cultura musical europea.

BEETHOVEN: Simfonies núm. 1, 2 i 4

Le Concert des Nations
Jakob Lehmann, concertino
Jordi Savall, direcció

Amb la col·laboració de

  • Centre Internacional de Música Antiga

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.